ورود به صفحه مخصوص واحدها :                      English

جست و جو

اخبار واحدها

ثبت نام ترم پاييز مكالمه زبان هاي انگليسي و فرانسه در جهاددانشگاهي زنجان

زنجان- ثبت نام ترم پاييز دوره هاي آموزش زبان انگليسي و زبان فرانسه در جهاددانشگاهي زنجان آغاز شد.
تاریخ : پنجشنبه 05 شهريور 1388
ساعت: 51 : 14   بازدید کنندگان : 1876 بازدید
  نسخه چاپی

ثبت نام ترم پاييز دوره هاي آموزش زبان انگليسي و زبان فرانسه در جهاددانشگاهي زنجان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومي جهادددانشگاهي واحد زنجان ثبت نام ترم پاييز دوره هاي زبان هاي انگليسي و فرانسه اين واحد آغاز شد.

علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بيش تر به آموزش زبان هاي خارجه مي توانند به آدرس  زنجان - خيابان صفا - خيابان بهار پلاك 32 مركز آموزش هاي تخصصي كوتاه مدت اين واحد مراجعه يا با شماره 4249051-0241 تماس حاصل نمايند.

شايان ذكر است مهلت ثبت نام تا پايان شهريور ماه مي باشد.

امکانات خبر - ارسال برای دوستان - نظرات
(Show Details...)