ورود به صفحه مخصوص واحدها :                      English
امروز شنبه 29 آذر 1393 - 23 : 17

معاون آموزشي جهاد دانشگاهي: اقتصاد دانش بنیان مسیر کشور را به سمت پیشرفت سوق داده است*****رييس جهاد دانشگاهي: جهاد دانشگاهی مي تواند تجربه خود را در توسعه علمي و پيشرفت كشوربه كار ببرد*****نماینده ولی فقیه و امام جمعه ارومیه:جهاد دانشگاهی در مباحث علمی خوش درخشیده است.*****استاندار آذربایجان غربی:جهاد دانشگاهی نقش بسزایی در ایجاد ارتباط صنعت و دانشگاه بر عهده دارد*****رييس جهاددانشگاهي آذربايجان غربي ازاهداي 10 طرح مطالعاتي از سوي جهاد دانشگاهي به ستاد احياي درياچه اروميه خبر داد

جست و جو

اخبار واحدها

ثبت نام ترم پاييز مكالمه زبان هاي انگليسي و فرانسه در جهاددانشگاهي زنجان

زنجان- ثبت نام ترم پاييز دوره هاي آموزش زبان انگليسي و زبان فرانسه در جهاددانشگاهي زنجان آغاز شد.
تاریخ : پنجشنبه 05 شهريور 1388
ساعت: 51 : 14   بازدید کنندگان : 2102 بازدید
  نسخه چاپی

ثبت نام ترم پاييز دوره هاي آموزش زبان انگليسي و زبان فرانسه در جهاددانشگاهي زنجان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومي جهادددانشگاهي واحد زنجان ثبت نام ترم پاييز دوره هاي زبان هاي انگليسي و فرانسه اين واحد آغاز شد.

علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بيش تر به آموزش زبان هاي خارجه مي توانند به آدرس  زنجان - خيابان صفا - خيابان بهار پلاك 32 مركز آموزش هاي تخصصي كوتاه مدت اين واحد مراجعه يا با شماره 4249051-0241 تماس حاصل نمايند.

شايان ذكر است مهلت ثبت نام تا پايان شهريور ماه مي باشد.

امکانات خبر - ارسال برای دوستان - نظرات
(Show Details...)