ورود به صفحه مخصوص واحدها :                      English
امروز جمعه 09 آبان 1393 - 9 : 22

معاون آموزشي جهاد دانشگاهي: اقتصاد دانش بنیان مسیر کشور را به سمت پیشرفت سوق داده است*****رييس جهاد دانشگاهي: جهاد دانشگاهی مي تواند تجربه خود را در توسعه علمي و پيشرفت كشوربه كار ببرد*****نماینده ولی فقیه و امام جمعه ارومیه:جهاد دانشگاهی در مباحث علمی خوش درخشیده است.*****استاندار آذربایجان غربی:جهاد دانشگاهی نقش بسزایی در ایجاد ارتباط صنعت و دانشگاه بر عهده دارد*****رييس جهاددانشگاهي آذربايجان غربي ازاهداي 10 طرح مطالعاتي از سوي جهاد دانشگاهي به ستاد احياي درياچه اروميه خبر داد

جست و جو

اخبار آموزشی

برگزاری دوره تخصصی کوتاه مدت دستیار کنار دندانپزشک در جهاددانشگاهی اصفهان

واحد اصفهان- برگزاری دوره تخصصی کوتاه مدت دستیار کنار دندانپزشک در جهاددانشگاهی اصفهان
تاریخ : دوشنبه 13 مهر 1388
ساعت: 50 : 7   بازدید کنندگان : 1220 بازدید
  نسخه چاپی

دوره آموزشی دستیار کنار دندانپزشک به منظور تربیت و آموزش تخصصی دستیاران کنار دندان پزشک با مجوز رسمی از وزارت بهداشت ، در مان و آموزش پزشکی طراحی شده است و شامل سه بخش تئوری ، پری کلینیک و کلینیک می باشد.
 به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد اصفهان؛ اين دوره‌ي آموزشي با مجوز رسمی از وزارت بهداشت، در مان و آموزش پزشکی طراحی شده و شامل سه بخش تئوری، پری کلینیک و کلینیک می‌باشد.
 کار آموزان پس از طی دوره های تئوری و پری کلینیک و کسب مهارتهای پایه، جهت تجربه بیشتر وارد کلینیک خواهند شد كه بخش کلینیک برای دستیاران دارای حداقل 6 ماه سابقه کار ، و شاغلینی که جهت باز آموزی و ارتقا در دوره شرکت می کنند اجباری نمی باشد.
 بر اساس اين گزارش در پایان دوره از فراگیران امتحان تئوری و عملی صورت خواهد گرفت و در صورت کسب نمره حد نصاب گواهینامه جهاد دانشگاهی اعطا می گردد.
 کسب حد نصاب در آزمون ورودی، داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم و سلامت جسمی و روانی از جمله شرايط پذيرش در اين دوره مي باشد. آشنایی با وظایف دستیار، آناتومی دهان و دندان، روش های کنترل عفونت و استرلیزاسیون،آشنایی باتجهیزات دندان پزشکی دروس نظري دوره هاي فوق را تشكيل مي‌دهد.
آشنایی با دهان و دندان، آشنایی با اصول استرلیزاسیون، شناخت لوازم و یونیت دندانپزشکی، آشنایی با روش‌های رادیوگرافی و ظهور و ثبوت فیلم، آموزش بهداشت دهان و دندان و آشنایی با لوازم و تجهیزات درمان‌های دندانپزشکی از جمله دروس كارگاهي دوره مذكور به شمار مي روند.

امکانات خبر - ارسال برای دوستان - نظرات
(Show Details...)